Om oss.

Välkomna till oss på Johans diversehandel loppis antikt krokseruds skola värmskog vi finns ca 35 km från Karlstad och från Säffle ca 50 km Arvika ca 33km.

Vi tömmer hela och delar av hem/dödsbon så de finns en stor blandning av föremål hos oss allt från antika gustaviansk,rokoko barock till retro,funkis,tills nu tid i våra föremål så ni är varmt välkomna till oss

Värmskog
Vi finns i vackra Värmskog och här finns det allt från

Värmskogs lanthandel en välsorterad lanthandel med livsmedel, drivmedel, försäljning av sjökort över Värmeln, samt fiskekort. Ombud för Svenska spel &DHL.

Värmskogs Café har i många år varit en populär turistattraktion i Värmland. Hit kommer besökare från när och fjärran för att sitta och njuta i en lugn och mycket naturskön miljö. Vårt gemytliga café ligger i Liljenäs hembygdsgård vid Värmelns strand mitt i Värmskog där det serveras räksmörgåsar och annat gott.

LM Erikssons minnesgård med utställning av telefoner och annan apparatur av Eriksson även mineralmuseum från Värmskogs gruvor

Vegerbols silver gruva ligger ca 1,3 km från minnesgården en fin promenad upp dit.

Värmskogs Vandrarhem erbjuder ett mysigt och enkelt boende där fokus ligger på naturen och de vackra omgivningarna. Vandrarhemmet har totalt 22 bäddar fördelade på rum och stugor. Hygienrum och kök finns i de gemensamma utrymmena.

Sen finns det massor av annat gårdsbutiker mm på värmskogs hemsida läs mer här www.varmskog.se

Se våra objekt...